Concept

Krachtige concepten. Daar staan wij voor!

Het begint met een idee. Een bite, die smaakt naar meer, maar nog net een bijzonder sausje nodig heeft om het tot een geheel te maken.

Daar vind je ons. We luisteren, duiken in jouw bedrijf en zoeken naar de perfecte match. Zodat niet alleen nu het merk of het bedrijf op de kaart wordt gezet, maar ook in de toekomst zichtbaar blijft.

Ons creatieve brein maakt tijdens deze fase overuren. We gaan vanuit het idee, brainstormen, vertalen en weer terug met als resultaat een eigenzinnig crispy concept met een bite.

Wat wij doen in het kort

Marktanalyse

Zo beginnen we met een marktanalyse. Waar valt succes te behalen? Is het mogelijk in de huidige markt en waar wil ik naar toe?

Doelgroepanalyse

En voor wie maak ik het? Daar duiken we in bij de doelgroep analyse. Wie past bij jouw idee? Wat eet die persoon? Waar wordt hij of zij blij van?

Ideevorming

En dan uitwerken. Met een duidelijke doelgroep en een reëel beeld van de markt, kunnen we aan de slag. We laden de informatie, we bepalen de richting en het eindpunt.

Conceptontwikkeling

En dan uitwerken. Het idee is er en uiteindelijk gaan we het concept ontwikkelen. We bepalen de doelstellingen en gaan daarna over naar de uitwerking. Ready, Set, Go!

Meer
weten?

Meer weten over concept?
Ron helpt je graag verder!

ron@crispyconcepts.nl
06 - 4496 8958

Menu