Creatie

Val op, maar blijf jezelf!

Idee, check. Concept, check. Nu is het tijd voor een strategie. We steken onze creatieve koppen bij elkaar en komen tot een one of a kind marketing en/of communicatieplan. We leveren maatwerk waardoor jij opvalt.

Wij bieden het totale pakket voor jouw merkversterking. Naast ijzersterke concepten, mooie ontwerpen en effectieve strategieën maken wij ook jouw logo, website, nieuwsbrief, magazine, vacature, mailing of brochure passend bij de boodschap die jij wilt uitdragen. Wil je alleen een nieuw logo of heeft alleen de huisstijl nog wat crunch nodig? Ook daar gaat ons creatieve hart van kloppen.

Iedere opdracht krijgt de aandacht die ze verdient. En dan mag je rekenen op een resultaat dat net die extra bite heeft

Strategie

Marketing & communicatie

Van strategie, naar effectieve campagne, naar de juiste positie in de markt. Waar sta jij als bedrijf? Wat heb je nog nodig en hoe gaan we ervoor zorgen dat jij komt waar jij wil zijn? Simpel, je hebt een goed marketing-, communicatie- en campagneplan nodig. Met alle neuzen dezelfde kant op, wordt de uitvoering een succes.

Positionering

Hoe kom je of blijf je in het hoofd van jouw consument? Waar sta jij als bedrijf of merk voor? Waardoor ben jij uniek of anders? Met een duidelijk uitgewerkte (her)positionering gaan we strategische keuzes maken en je als merk of bedrijf waar wenselijk onderscheiden van de concurrent. Wij duiken dat Unique Selling Point voor je op en zorgen dat jij door de doelgroep gezien en niet vergeten wordt.

Merkontwikkeling

Waar sta jij als bedrijf of als merk voor? Waardoor ben jij uniek of anders? Wij ontwikkelen jouw merk, geven jou een eigen gezicht en registreren waar nodig jouw merk. Zo val je op, en blijft het merk of bedrijf van jezelf.

Arbeidscommunicatie

Het juiste poppetje op de juiste plek in jouw bedrijf? Blije gezichten bij het koffieapparaat? Met een goede vacature, op de doelgroep gericht, vind jij die ene persoon. En met duidelijke informatie vanuit bijvoorbeeld een platform zorg je er ook nog voor dat die persoon graag blijft.

Uitvoering

Verpakkingen

Een verpakking is bij ons niet zomaar een verpakking. Je kunt er alle kanten mee op. Het beschermt jouw product, zorgt dat het product lang houdbaar blijft en is jouw directe contact met de klant. Met een crispy design en een duurzaam omhulsel ben je helemaal van nu.

Zaanse mayonaise
Voorbeeld

Zaanse mayonaise

Logo / huisstijl

Jouw identiteit visueel maken. Een eigen logo of huisstijl laat gelijk zien wie jij bent. Wij zetten met een crunchy ontwerp een dikke stempel op jouw briefpapier, social template en elk ander communicatieplaatje.

En óf je witlof lust
Voorbeeld

En óf je witlof lust

Drukwerk

Ontwerp klaar, dan drukken. En dat doen wij dus ook. Kom maar met dat visitekaartje, die flyer, folder of dat winkeldisplay.

Website & webshops

Jouw identiteit visueel maken. Een eigen logo of huisstijl laat gelijk zien wie jij bent. Wij zetten met een crunchy ontwerp een dikke stempel op jouw briefpapier, social template en elk ander communicatieplaatje.

Vogelvoeronline.nl
Voorbeeld

Vogelvoeronline.nl

Fotografie

Het oog wil ook wat. What you see, is what you get. Laat jouw professionaliteit en kwaliteit zien met goede foto’s. Showcase jouw product, laat jouw medewerkers shinen en zet jouw bedrijf op de gevoelige plaat. Cheessssseeee.

Video

Breng jouw product, bedrijf of dienst tot leven bij het grote publiek. Met een script onder de arm en de regie in handen zorgen wij dat je ook met beeld jouw doel bereikt.

Animatie

Plaatje, tekst, ooohs en aaaahs. Wat eerder onbegrijpelijk leek, kan door tekst en beeld stapsgewijs voor vallende dubbeltjes zorgen. Met een animatie kun je niet alleen lampjes laten branden maar ook op originele manier een huisstijl, kernwaarden, dienst of werkwijze introduceren.

Raedts
Voorbeeld

Raedts

Infographic

Maak maar alvast een plek vrij op jouw digitale of tastbare prikbord. Een infographic laat visueel snel en duidelijk zien wat je van plan bent en waar je eventueel naar toe wilt.

Signing

De weg kwijt in jouw eigen bedrijf? Wij zetten de pijlen in de juiste richting. Of wil je jouw merk letterlijk en figuurlijk laten shinen? Zet jouw bedrijf dan met gevelreclame in de schijnwerpers of upgrade jouw auto met een spetterend design.

Meer
weten?

Meer weten over creatie?
Dennis helpt je graag verder!

dennis@crispyconcepts.nl
06 - 4309 4606

Menu