Content

Crispy, crunchy content waardoor je gaat shinen.

Loading concept…. En dan …

maken, ontwerpen, produceren en bouwen. Zonder grenzen op creatief gebied. Klanten moeten jou zien, zowel online als offline. De juiste content bij de juiste doelgroep zet jouw bedrijf in het mooiste licht. Met onze crispy communicatiestrategieën, online strategieën en content strategieën met een bite laten we jouw bedrijf shinen.

WIJ ZORGEN VOOR JOUW ZICHTBAARHEID

Social media

Mist jouw Facebook, LinkedIn, of ander sociaal platform nog een duidelijk plan of wil je verrassend uit de hoek komen met jouw content? Wij hebben een gepaste strategie voor jou en creëren content op de Crispy manier. Volledige input op jouw socials kan natuurlijk ook. We gaan graag met jou in gesprek. (Dan krijg jij crispy content, crunchy social media accounts en accountbeheer met een bite).

Online marketing

Merk je dat je niet goed gevonden wordt in het moeras van het wereldwijde web? Met onze expertise op het gebied van affiliate marketing, Google Adwords en Social adverteren zorgen wij dat de gewenste doelgroep jou gaat vinden.

SEO/teksten

Een tekst is maar een tekst toch? Nee dus, de mogelijkheden zijn eindeloos wanneer jij de juiste snaar weet te raken bij de personen die jij wilt bereiken. Met een duidelijke boodschap die zowel offline als online goed te vinden is, prikkel jij de consument. En laat ons nou net weten welk sausje er nodig is om een print, online tekst en/of Google-vriendelijke tekst te laten spreken voor jou.

Meer
weten?

Meer weten over content?
Roger helpt je graag verder!

roger@crispyconcepts.nl
06 - 1527 4147

Menu